GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER 399,-

HVORFOR LEIE ISTEDENFOR Å EIE?

av Paul Ferguson dato September 20, 2022
Mange stiller seg kanskje spørsmålet på hvorfor de skal leie istedenfor å eie. Fordele er mange og vi går ikke tomme for eksempler.  
Du er kanskje førstegangsforelder og tipsene fra venner og familie strømmer inn. Jeg husker godt dette selv når jeg gikk gravid i 2021 og jeg fikk utstyr jeg aldri fikk brukt. Alle snakker om hva som kan være lurt å gå til anskaffelse av før babyen har meldt sin ankomst og hva de selv hadde behov for.
Men vet du hva? Vi har alle ulike behov til ulike perioder i livet. Noen har mye vondter under graviditeten og trenger støtte i form av en graviditetspute. Andre samsover med babyen og kan anvende utstyr som er skreddersydd det formålet. Et annet eksempel kan være soving i vogn. Noen barn sove godt ute i kulden og trenger en varm vognpose i noen få måneder, andre sover kanskje aldri ute.
Og det beste av alt - dette kan du leie når behovet oppstår, og så lenge det varer. 
For det første sparer du penger på utstyr du nødvendigvis ikke hadde trengt å kjøpe. Du sparer tid på å handle og du sparer tid på å ikke måtte kvitte deg med det. Du trenger heller ikke tenke på hvor og hvordan du skal oppbevare utstyret når du ikke lenger bruker det. Og sist men ikke minst sparer du miljøet ved at det er flere som kan få gleden av samme produkt gang etter gang. 
Derfor er et STAS å leie
Tilbake til toppen