GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER 399,-

3 for 2 på alle "ullgensere"!

av Paul Ferguson dato November 22, 2022

Vi forstår at det er lett å gå i shoppingfella.
Særlig nå i førjulstiden hvor man blir overeksponert av lokketilbud på billige varer uansett hvor man befinner seg! Du ser 3 for 2 tilbud, halv pris, "ullgenser" til kroner 399...

...som egentlig er laget av 73%polyester, 25% og 2% elastan. Men den kalles for en ullgenser fordi den inneholder bittelitt ull.

Heldigvis finnes det mye bra, men det er ikke alltid lett å manøvrere seg i butikkjungelen. Du kan kanskje se deg selv på et kjøpesenter med løpende stressa folk rundt deg, en unge på armen mens svetter renner nedover pannen og du bare skal forte deg å kjøpe de 4 siste julegavene.

Store skilt møter deg og slår deg bokstavelig talt midt i fjeset
man handler mer enn nødvendig...
... langt mer

Vi har derfor satt sammen noen tips til deg som ønsker å velge litt mer miljøvennlig når vi står midt inne i en jungel av billige varer som er laget for kortvarig bruk. 

Vi må endre tankesettet og handlemønstrene våre. Kanskje man tenker at det kan lønne seg å kjøpe to stykk av denne "ullgenseren" for til sammen 800kroner...

Hva kan du gjøre istedenfor å handle nytt og billig på Black Friday?

  • Skriv en liste og hold deg til den. Ikke kjøp mer enn nødvendig
  • Kjøp kvalitet eller velg brukte varer. Det er bedre enn billig kvantitet.
  • Gi bort ett gavekort eller et abonnement. Gavemottaker velger selv når og hva det skal brukes på.
  • Less is more - Kjøp heller 1 ullgenser i god kvalitet, enn 3 dårlige i plastikk. Det er ikke mengden, men kvaliteten som teller.

Husk at alle har ulike behov, og de kommer og går. Å leie og låne blir heldigvis mer og mer vanlig i dagens samfunn. Det er perfekt for ting man bare å bruke av og til og som ellers bare ville opptatt plass.

Tenk alternativt. Tenk grønnere.

Alt må ikke handles nytt...
... og alt må ikke eies! 

 

 

 

 

 

Tilbake til toppen