GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER 399,-

STAS er aktuelle med emisjon!

av Paul Ferguson dato December 19, 2022
 Hva og hvem er vi?
STAS er en smart utleietjeneste for barneklær og utstyr. Det er enkelt og sømløst å  leie det du trenger - når du trenger det. Med gratis levering og henting!

Vi eksisterer for å gjøre det enklere for småbarnsforeldre å ta gode miljøvalg, ved å gi til tilgang på kvalitetstøy og utstyr. 

De minste barna vokser fort og trenger stadig nye størrelser av ulike plagg. Dette fører med seg store utgifter og mengder klær å kvitte seg med. Mange ikke har økonomisk mulighet til å handle kvalitetsplagg og tar dårligere valg ved å handle billige klær som ikke varer. 

Det er både kostbart for lommeboka, og miljøet. Derfor har vi gjort det stas å leie. Vi starter der forbruker er størst!

VED Å DELE PÅ MER, KAN HVERT PLAGG BRUKES AV FLER OG LEVE LENGER.

STAS er nå aktuelle med en emisjon gjennom Folkeinvest. Dette gjør vi for å øke kapitalen i selskapet for å få midler til å drifte selskapet og skalere! Vi ønsker å nå ut til alle småbarnsforeldre i Norge og vil ha deg med på reisen mot en grønnere fremtid! 

Men hva er en emisjon og hvordan fungerer det?
Emisjon er en form for finansiering som innebærer å øke aksjekapitalen for selskaper. Måten dette vanligvis gjøres på, et at det lages nye aksjer. De nye aksjene selges til nye investorer til en forhåndsbestemt pris. Denne prisen kalles emisjonskurs. Økningen av aksjekapitalen resulterer i at selskapets totale egenkapital øker. 

= STAS får flere kloke hoder med på laget som gjør det mulig å realisere vekst og skalering! Investorene får aksjer i bytte mot penger og blir medeiere.

Men hvorfor skal du investere i STAS og bli medeier?

Nettopp fordi DU er en viktig brikke for å hjelpe STAS med å gjøre en forskjell. Sterk alene - mye sterkere sammen. Som medeier i STAS kan du bidra til en litt grønnere verden og løfte selskapet til nye høyder. ALl info om hvorfor og hvordan du investerer, finnes i kampanjen vår på Folkeinvest! 

Hvordan fungerer en emisjon?
STAS fører kapitalutvidelsen via Folkeinvest. Nettopp fordi vi tror eierskap skaper engasjement, og tror og håper nettopp du vil ta del i selskapet. Gå inn på kampanjen her! Les og lær om selskapet (også en forklarende film der). Vil du kjøpe aksjer - følg kampanjen, skriv inn epost og huk av for å bli kontaktet for forhåndstegning. 

Hva skjer videre?
Du får en lenke hvor du kan forhåndstegne aksjer og blir veiledet gjennom prosessen. Minsteantall aksjekjøp er 75stykk (999 kr) Du kan tegne på vegne av ditt selskap eller som privatperson. Selskap må laste opp en fersk firmaattest og signere med BankId. Privatpersoner kun BankID.

All info du trenger for å foreta en investeringsbeslutning finnes i kampanjen og på folkeinvest sine nettsider. Skulle du likevel ha spørsmål eller innspill, er du velkommen til å ta kontakt med Amanda på admin@stasforbarn.no! 

 

Tilbake til toppen