GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER 399,-

Trangt om plassen?

av Paul Ferguson dato October 10, 2022

Når jeg fikk barn i 2021 fikk jeg først sjokk over hvor mye det kostet. Ikke bare vogn, bilstol og alt som hører med, men alt jeg trodde vi kom til å trenge. Lite visst jeg da poden kom til verden at han kom til å bruke mer plass enn to voksne mennesker. Klær, vippestol, ammepute, lekematte. Alt for mange ting ble kjøpt inn og mye ble dessverre aldri brukt. Noe ble solgt med stort tap, mens annet pakket ned for oppbevaring.

Nå 1.5 år senere sitter jeg igjen med 4 store poser med klær hvor 3/4 av babyklærne aldri ble brukt. De er produsert for så å bli pakket ned igjen. Det kjennes nesten flaut å si det men nå sitter jeg igjen med flere kvadratmeter med klær og utstyr som støver ned. Det er mildt sagt hverken økonomisk eller miljøvennlig.

Når jeg først fikk øynene opp for STAS og konseptet, tok det litt lenger tid å fylle posene i boden. Lille poden som vokser så fort, trenger faktisk ikke få nye klær hver måned. Han leier det viktigste og en del av garderoben er dekket. Når han igjen har vokst alt for fort, får han en ny størrelse og de små klærne kan anvendes av en annen liten pode.

Derfor er jeg i dag med i STAS. Jeg vil bidra til å gjøre det enklere for småbarnsforeldre å ta gode miljøvalg uten at det skal gå på bekostning av hverken lommeboka eller miljøet. 

- Amanda, daglig leder STAS

 

 

Tilbake til toppen