GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 69,- VED KJØP UNDER 399,-

Tips til bygging av rede!

av Amanda Røsstad-Larsen dato April 17, 2023

Å bygge et «rede»

Det er viktig for foreldre at barna skal bli født i trygge omgivelser. Dette medfører ofte at man ønsker å ha ting klart i god tid før babyen melder sin ankomst. Det er hyggelig - og ikke minst ganske beroligende å vite at ting er på stell!
Å bære frem et barn vekker frem mange tanker og følelser. Kroppen jobber på høygir og følelsene er mange og ofte ute av kontroll. Og det er jo ganske naturlig! Du produserer faktisk et lite menneske inne i magen din og det er helt fantastisk.
Mange har kanskje barn fra før mens andre venter sitt første. Selv har jeg vært i prosessen hvor jeg faktisk har tatt meg selv i å begynne å stresse med alt jeg trodde jeg trengte til babyen.

 

Da vil jeg komme med noen erfaringer og gode tips:
Babyen trenger hovedsakelig svært lite.

Det aller viktigste er næring og kjærlighet!

Ikke kjøp alt på forhånd. Du kommer langt med en vogn og bilstol. Vent til babyen er født med å gå til innkjøp. Og ikke kjøp mer enn det du vet du kommer til å bruke. Det finnes mye brukt, du kan låne eller leie!

For mor i graviditeten
Begynner magen å ta litt mer plass som gjør at å både ligge og sitte blir en utfordring? Da kan vi anbefale graviditetsputen fra BBHugme på det sterkeste! Og det beste av alt. Når du ikke trenger den lenger returnerer du den bare tilbake.
 bbhugme graviditetspute
Et støttebelte for magen kan også bidra til å redusere vondter i rygg og hofter. Beltet fungerer ved å hjelpe til å holde bekkenet mer sammen, noe som gir deg en følelse av lettelse og bedre stabilitet. Å bruke støttebelte kan gjøre det lettere for deg å få gjort det du trenger av daglige gjøremål i hverdagen din.
 
Etter babyen har kommet
Ønsker du et trygt lite sovemiljø for barnet eller som støtte ved amming og mating er Mum&Me Babynest og Amme og samsovingsmadrassen perfekt.
Kan leies for 149kroner måneden.
 Alt utstyr kan du se her
 Med STAS får du frihet til å teste – og unne deg det beste!
 
 
 
 
 
 
SKRIV KOMMENTAR

Kommentarene blir vurdert før publisering


Tilbake til toppen