GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 69,- VED KJØP UNDER 399,-
BÆREKRAFT
frfrfrfrfr
rfrfr
frfrffrfrrf

Barnevennlig og miljøvennlig

Barnevennlig og miljøvennlig 
For oss er barnevennlig og miljøvennlig to sider av samme sak. Derfor bruker vi vaskemidler som behandler både barna og miljøet bra og samarbeider med et lokalt vaskeri med bevisst forbruk. Her er maskinene gjerrige på både vann og strøm, vaskemidlene er allergivennlige og tøymykeren fri for silikon. Tromler bruker vi minst mulig og vi lufttørker alt som lufttørkes kan.

Emballasje
Emballasje utgjør en stor påkjenning på miljøet. Vi digger hva Wastebased har gjort med saken og fryder oss over å sende pakker i fullstendig nedbrytbare fraktposer. Disse er laget av overskuddet fra dine og mine "fem om dagen" og derfor tar det bare seks måneder før de blir til jord. Er posen fra Wastebased for liten for din forsendelse bruker vi papirposer som brukes på nytt. Les mer om Wastebased her

Produksjon 
Å farge en kilo bomull krever hundre liter vann. Ved gamle fabrikker forbruker maskinene opptil fire tusen liter for å produsere en kilo tøy. Vi stiller strenge krav til våre leverandører hva gjelder produksjonen, vannforbruk og tøyets kvalitet. På den måten kan vi forbruker minst mulig vann og la plaggene leve lenge mulig når de først er født. Når plaggenes levetid er nådd resirkulerer de på miljøvennlig vis. 

Leverandører
Vi synes poden fortjener å trives i tøyet til enhver tid. Merkevarene vi fører er norsk og dansk design med bærekraftig bunnlinje. De lager det deiligste tøyet til de minste og tar samtidig vare på kloden vår. Tøyet vi leier deg er i naturfiber eller bomull sertifisert OEKO-TEX® eller GOTS. 

Det du finner av ull er uten mulesing og sertifisert RWS.Barnevennlig og miljøvennlig er strengt tatt to sider av samme sak. Velg kvalitet til de som betyr mest. 

Vi tar bevisste valg for bærekraft i alle ledd - fra produsent og hele veien hjem til deg. Våre samarbeid deler vårt verdisyn og vi er stolt av vår liste over leverandører. 

Klærne vi sender deg i din pakke er fra våre tre hovedleverandører som tar bevisste valg i alle ledd:Powered by AZEXO Shopify page builder
Tilbake til toppen