GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER 399,-
BÆREKRAFT
frfrfrfrfr
rfrfr
frfrffrfrrf

Vennlig vask

For oss er barnevennlig og miljøvennlig to sider av samme sak. Derfor bruker vi vaskemidler som behandler både barna og miljøet bra og samarbeider med et lokalt vaskeri med bevisst forbruk. Her er maskinene gjerrige på både vann og strøm, vaskemidlene er allergivennlige og tøymykneren fri for silikon. Tromler bruker vi minst mulig og vi lufttørker alt som lufttørkes kan.

Ansvarlig produksjon

Å farge en kilo bomull krever hundre liter vann. Ved gamle fabrikker forbruker maskinene opptil fire tusen liter for å produsere en kilo tøy. Vi stiller derfor strenge krav til våre leverandører og produsenter hva gjelder produksjonens vannforbruk og tøyets kvalitet - slik at vi forbruker minst mulig vann, og lar plaggene leve lengst mulig når de først er født. Når plaggenes levetid er nådd, resirkuleres plaggene på miljøvennlig vis.

Nedbrytbar emballasje

Emballasje utgjør en stor påkjenning på miljøet. Vi digger hva Wastebased har gjort med saken og fryder oss over å kunne sende pakker i fullstendig nedbrytbare fraktposer. Disse er laget av overskuddet fra dine og mine "fem om dagen" og derfor tar det bare seks måneder før de blir til jord. Er posen fra Wastebased for liten for din forsendelse, bruker vi miljøvennlig esker som brukes på nytt.

Miljøvennlig utsendelse

STAS-pakker leveres og hentes gratis ved din dør når det passer for deg. De pakkes i miljøvennlige fraktposer fra Wastebased og kjører el-bil med Helt Hjem. Ikke bare sparer du tid og penger - du sparer miljøet. 

Enkelte pakker får kanskje ikke plass i en Wastebased. Da ankommer den et utlveringssted nær deg  i en miljøvennlig eske som kan brukes på ny. Uansett hvilken pakke du mottar, har den garantert gjort sitt for å redusere karbonutslipp. 

Powered by AZEXO Shopify page builder
Tilbake til toppen