GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER 399,-


VI ØNSKER Å GJØRE BÆREKRAFTIG KLESFORBRUK ENKELT, FORUTSIGBART OG TILGJENGELIG


STAS skal spre glede ved å sende ut lekre klespakker med gjenbrukte plagg av anerkjente, bærekraftige merker og bre oss med god samvittighet for at hver pakke redder kloden litt. Det finnes ingen lettvinte løsninger som gir tilgang til høykvalitets brukte varer.

Overforbruk av klær har dessverre blitt en av våre største miljøutfordringer. Men øker vi levetiden på hvert plagg og kjøper mindre klær, kommer vi langt på vei til et mer bærekraftig forbruk. De minste barna vokser fort og sliter mindre på klærne. Det fører med seg store utgifter og mengder med klær å kvitte seg med. Fra nyfødt til 2 år går barnet gjennom hele åtte størrelser! Det fører til at mange ikke har økonomisk mulighet til å handle bærekraftige kvalitetsklær - det vil vi gjøre noe med!

Med STAS kan vi stolt med hånden på hjertet si at du velger 
 DET BESTE FOR BARNET DITT, MENS DU REDDER VERDEN LITT!

Vi tar bevisste valg for bærekraft i hvert ledd - fra produsent, hele veien hjem til deg. Sammen kan vi bre oss med god samvittighet for at hver klespakke dytter klesbransjen i riktig retning. 
 Vi har ingenting å skjule og er stolt av vår forretningsmodell. Derfor er den transparent. Vi verken reiser eller kaster mer enn vi må, og samarbeider kun med leverandører som deler vårt verdisyn. Pakkene våre fraktes gratis til og fra din dør med elbil i fullstendig nedbrytbar emballasje. Vaskemidlene våre er vennlige for både poden og kloden, og vi lufttørker alt som lufttørkes kan.

Vi ønsker å unngå voksesmerter og setter stor pris på om du forteller oss hvordan vi kan gjøre din opplevelse mest mulig STAS for deg! Stas er under utvikling og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Noen barnesykdommer vil kanskje forekomme før tjenesten er fullvoksen.

 Skriv gjerne til oss - post@stasforbarn.no


STAS er medlem i:

Næringshagen Østfold

Powered by AZEXO Shopify page builder
Tilbake til toppen