GRATIS HJEMLEVERING OG HENTING VED KJØP OVER KR. 399,- FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER KR. 399,-
STAS ØNSKER Å GJØRE BÆREKRAFTIG KLESFORBRUK ENKELT, FORUTSIGBART OG TILGJENGELIG
 
Vi skal spre glede ved å sende ut lekre klespakker med gjenbrukte plagg av anerkjente, bærekraftige merker og bre oss med god samvittighet for at hver pakke redder kloden litt.
 
Overforbruk av klær har dessverre blitt en av våre største miljøutfordringer. Men, øker vi levetiden på hvert plagg og kjøper mindre klær, kommer vi langt på vei til et mer bærekraftig forbruk. De minste barna vokser fort og sliter mindre på klærne. Det fører med seg store utgifter og mengder med klær å kvitte seg med. Fra nyfødt til 2 år går barnet gjennom hele åtte størrelser! Det fører til at mange ikke har økonomisk mulighet til å handle bærekraftige kvalitetsklær - det vil vi gjøre noe med!
 

Vi tar bevisste valg for bærekraft i hvert ledd - fra produsent, hele veien hjem til deg. Sammen kan vi bre oss med god samvittighet for at hver klespakke dytter klesbransjen i riktig retning.

Med hånden på hjertet kan vi med stolthet derfor si at velger du STAS – velger du:

 

DET BESTE FOR BARNET DITT, MENS DU REDDER VERDEN LITT!

Vi har ingenting å skjule og er stolt av vår forretningsmodell. Derfor er den transparent.

Vi verken reiser eller kaster mer enn vi må, og samarbeider kun med leverandører som deler vårt verdisyn. Pakkene våre fraktes gratis til og fra din dør med elbil i fullstendig nedbrytbar emballasje. Vaskemidlene våre er vennlige for både poden og kloden, og vi lufttørker alt som lufttørkes kan. Vi er medlem av etisk handel og skaper arbeidsplasser i nærmiljøet.

 

STAS ER FREMDELES UNDER UTVIKLING

Noen barnesykdommer vil kanskje forekomme før tjenesten er fullvoksen . Vi ønsker å unngå voksesmerter og setter stor pris på om du forteller oss hvordan vi kan gjøre din opplevelse mest mulig STAS for deg!

Skriv gjerne til oss på post@stasforbarn.no.

 

STAS er medlem i:

 

Næringshagen Østfold

 

Tilbake til toppen