GRATIS HJEMLEVERING OG HENTING VED KJØP OVER KR. 399,- FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER KR. 399,-
PERSONVERNERKLÆRING

 

STAS og denne nettsiden eies av Nordic Green Retail AS

Ved å benytte nettsiden, aksepterer du at Nordic Green Retail AS behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?

Personopplysninger dekker alle opplysninger som kan benyttes for å identifisere en person. Personlige opplysninger kan for eksempel være fornavn, etternavn, adresse, emailadresse eller andre kontaktopplysninger.

HVORDAN HÅNDTERES MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Nordic Green Retail AS er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Vi ønsker å gi deg en best mulig handelsopplevelse hos oss, og her finner du en oversikt over hvordan vi håndterer dine personopplysninger ihht. Personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»).

Dette er personopplysningene vi behandler:


• Personopplysninger du registrerer når du oppretter og oppdaterer en bruker konto, eller når du handler som gjest, som f. eks. navn, mobilnummer, e-postadresse etc.
• Opplysninger om hvilke sider du besøker, hvilke linker du klikker på og hva du legger i din handlekurv.
• Informasjon du oppgir via vår kundeservice
• Informasjon via Cookies

HVA BRUKES MINE PERSONOPPLYSNINGER TIL?

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere de tjenestene du benytter.

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:


• For å opprette og håndtere din personlige brukerkonto
• For behandling av bestillinger og returer via kundeservice
• For å sende informasjon om forsendelser
• For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg
• For å kunne gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss
• For å kunne analysere hvordan du benytter våre websider og for å kunne forbedre nettsiden
• For å kunne gi deg relevant innhold
• For å informere deg om nye eller endrede tjenester f.eks. betalingsløsninger eller andre nye tjenester og produkter som du selv kan ta stilling til om du vil benytte eller ikke.

Vi benytter aggregerte og anonymiserte data for å se hvordan nettsiden brukes og for å forbedre denne.

DELER DERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi deler kun dine personopplysninger med våre leverandører innenfor

• kundeservice
• analyse/statistikk
• betaling
• transport
• teknisk support

Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. Vi har databehandleravtaler med de aktuelle leverandørene som setter tydelige begrensninger for hvordan de kan bruke dine personopplysninger i samsvar med gjeldende personvernregelverk.

HVOR LAGRES MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Alle personopplysningene dine lagres innenfor EU/EØS, men noen av våre leverandører har tekniske supporttjenester plassert utenfor EU/EØS. Ved bruk av disse supporttjenestene, vil en eventuell behandling av dine personopplysninger være regulert i henhold til EU/EØS standardkontrakt for overførsel til tredjeland eller annen godkjent overføringsmekanisme.

HVORDAN KAN JEG ADMINISTRERE MINE PERSONOPPLYSNINGER?

Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger. Dette kan du enten gjøre selv hvis du har bruker i nettbutikken, eller kontakte oss for å få hjelp.

• Ønsker du innsyn i dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
• Ønsker du å få dine personopplysninger korrigert, har du rett til å be om dette.
• Ønsker du å slette dine personopplysninger, har du rett til å gjøre dette så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre de.
• Ønsker du å begrense behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å be om dette.
• Du vil motta informasjon fra oss hvis vi gjør korrigeringer eller sletter dine personopplysninger, eller hvis vi begrenser behandlingen.
• Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, og til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette gjelder kun opplysninger du aktivt har gitt fra deg.
• Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.

HVEM HAR TILGANG TIL PERSONOPPLYSNINGENE MINE?

Dine personopplysninger behandles bare av autorisert personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling, og som er underlagt en forpliktelse til utelukkende å hente/bruke dataene for det spesifiserte og legitime formålet de ble samlet inn for.

HVOR LENGE LAGRER DERE DATA?

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.

HVORDAN SIKRER DERE MINE PERSONDATA?

Vi lagrer personopplysningene dine i våre operativmiljøer. Miljøene bruker standard sikkerhetsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang. Vi følger felles standarder for å beskytte personopplysninger og sensitiv informasjon.

HVORDAN FUNGERER REGELVERKET RUNDT PERSONOPPLYSNINGER?

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Varner AS som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler, dvs. «behandlingsansvarlig». Datatilsynet fører tilsyn med at regelverket overholdes i Norge. Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig i forbindelse med denne personvernerklæringen.

INFORMASJONSKAPSLER

Når du besøker våre nettsider, benyttes informasjonskapsler (Cookies) til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Cookies gjør det lettere for deg, da de husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. De gir oss informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold til deg. Du kan samtykke til og lese mer om Cookies her.

KONTAKTINFORMASJON

Behandlingsansvarlig er Nordic Green Retail, Nygaardsgate 33, 1606 Fredrikstad, Norge. Har du spørsmål rundt ditt medlemskap eller dine personopplysninger, kontakt oss gjerne på e-post: post@stasforbarn.no eller telefon: +47 908 37 317

Tilbake til toppen