GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER 399,-

TEAM STAS

Hege ønsket å gjøre det STAS å ta bevisste valg i klesveien. Med Paul, Helene, Tuva og Maren på laget vokste STAS fra idé til virkelighet. 

 Team Stas
Stas er et komplett sammensatt team med hjerte for det som betyr mest. 

Selskapet ledes av erfarne forretningsutviklere med spisskompetanse innen økonomi, B2C, markedsføring, bærekraft, merkevarebygging, design og ledelse. Teamet har også bred erfaring med tanke på bærekraft og miljø som kommer godt med i et selskap med bærekraftig bunnlinje. Stas er en delingstjeneste som bidrar til å redusere klesproduksjonens miljøfotavtrykk. Bli bedre kjent med oss!

Først ut er Selda!Hun er umulig å ikke like, og mange kjenner henne nok fra TV-bransjen og sosiale medier. Hun er et forbilde for mange, er utdannet fysiker og har de siste årene jobbet som vitenskapsformidler og programleder for NRK. Selda er over gjennomsnittet bærekraftsinteressert og opptatt av det grønne skiftet. Selv har hun ledet mange konferanser med nettopp det som tema. 

Selda Ekiz

Mamma og medeier 
i STAS

Selda Ekiz

Hege Rivedal Ødegaard

Hege jobber daglig som direktør for kvalitet, utvikling og bærekraft for Denofa/Prenofa. Hun har lenge hatt en ønske om å starte noe selv, men ventet på den rette ideen! Stas som konsept dukket opp som en ide i en strategiprosess på jobben, da et tilsvarende konsept i Danmark ble vist frem som eksempel på prisvinnende bærekraftige gründere, med stor suksess! Hege har jobbet med bærekraft i matbransjen i mange år og har sett bomullsproduksjonen i Brasil på nært hold. I tillegg kjenner hun godt til utfordringene som knyttes til klesindustrien, med barnearbeid, vann og kjemikalieforbruk.

Paul Ferguson 

Paul Douglas Ferguson har sammen med Hege vært med STAS siden starten. Han er siviløkonom, forretningsutvikler og markedsfører. Paul har også erfaring med abonnementsløsninger i B2C markeder, ledelse og styrearbeid, noe som kommer godt med i STAS.

Alf Martin Kollen Evensen

Alf har lang erfaring innen marketing, merkevarebygging og design. Han har blant annet vært med å starte musikkstrømmetjenesten TIDAL, den gang den het Wimp. TIDAL ble kjøpt opp av Jay Z og Beyonce for noen år siden og har nå blitt etablert i flere land.

Amanda Røsstad-Larsen

Amanda har bachelor i Innovasjon og prosjektledelse fra Høgskolen i Østfold, 2021. Med tanke på interessen for bærekraft, ble dette forsterket etter hun fikk barn i 2021. Det kom som et sjokk både med tanke på hvor raskt barnet vokste og hva det faktisk koster. Både for lommeboka og for miljø. Under tiden på høgskolen hvor bærekraft og innovasjon var sentrale temaer, ble hun mer bevisst på det store omfanget og de unødvendige kostnadene som klesindustrien drar med seg.

Image with text overlay

Powered by AZEXO Shopify page builder
Tilbake til toppen