GRATIS HJEMLEVERING OG HENTING VED KJØP OVER KR. 399,- FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER KR. 399,-

TEAM STAS

Hege ønsket å gjøre det STAS å ta bevisste valg i klesveien. Med Paul, Helene, Tuva og Maren på laget vokste STAS fra idé til virkelighet. 

CEO STAS


Har du lyst og evne til å ta STAS videre fra sine første baby-steps til å danne en bevegelse og forandre en hel bransje? Da er det deg vi leter etter!

Vi søker nå etter en CEO for STAS som har masse energi, som er 100% selvgående og har en gründer i magen. Du må brenne for bærekraft og barneklær, og være strukturert og disiplinert. 

Vi tror du har erfaring med digital start-ups, gjerne 3-5års arbeidserfaring med e-commerce/digital business, er god på sosial media markedsføring, og har erfaring med CRM/workflows. Du vil være hovedperson i STAS og drive oppnåelse av selskapets vekstmål. Du vil sørge for selskapets drift og logistikk, kundebaseutvikling via digitale kanaler, og sammen med våre ambassadører, profilering av selskapet. Andre oppgaver vil være å opprette leverandørkontakter, velge og kjøpe inn varer, sørge for digital kundedialog og utvikling av STAS plattformen. Du vil delta i prosessene for videre funding av selskapet. 

Vi kan tilby et ferdig-testet og finansiert konsept med betydelig vekstpotensial. Du vil få muligheten til å virkelig sette ditt preg på STAS og bygge ditt eget team, med støtte fra oppstartsteamet. Vi tilbyr konkurransedyktig, resultatbasert lønnsutvikling og eierandeler i selskapet. 

Hvis du er interessert, send søknad til admin@stasforbarn.no

Søknader vil bli behandlet konfidensielt, og fortløpende.Powered by AZEXO Shopify page builder
Tilbake til toppen