GRATIS HJEMLEVERING OG HENTING VED KJØP OVER KR. 399,- FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER KR. 399,-

TEAM STAS

Hege ønsket å gjøre det STAS å ta bevisste valg i klesveien. Med Paul, Helene, Tuva og Maren på laget vokste STAS fra idé til virkelighet. 

Team STAS

 Hege ønsket å gjøre det STAS å ta bevisste valg i klesveien. Med Paul, Helene, Tuva og Maren på laget vokste STAS fra idé til virkelighet. 

Grunnleggeren vår Hege har lang erfaring med kvalitetsarbeid for miljøvennlig råvareproduksjon. Hun strever etter å finne nye løsninger for bedre ressurseffektivitet og miljø. 

Partneren vår Paul har lang fartstid og bred erfaring fra energibransjen. Med et brennende engasjement for miljøvennlige løsninger er Paul med på utviklingen av konseptet vårt. Dessuten fikser han det tekniske og tar seg av økonomien. 

Produktutvikler og småbarnsmamma Helene har vært i varehandelen lenge og har erfaring med alt varehandel har å by på. Hun utvikler konseptet og produktet vårt sammen med Paul og tar seg av markedsføringen. 

 Småbarnsmamma Maren har lang erfaring med grafisk design og et spesielt godt blikk. Mens Maren formidler med foto, formidler Tuva med ord. De har begge et øye for kvalitet og et hjerte for bærekraft. Sammen sørger de for at vi ser ut og låter som vi gjør. 

 Vi er et sammensatt team på fem som på hver vår måte synes det er STAS å jobbe for å gjøre bærekraftig klesforbruk enkelt, forutsigbar og tilgjengelig.

Powered by AZEXO Shopify page builder
Tilbake til toppen