GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 69,- VED KJØP UNDER 399,-

Babyshower gavetips!

av Amanda Røsstad-Larsen dato April 26, 2023
Skal du arrangere en babyshower og ønsker en virkelig fin gave til den kommende moren?
Da bør du lese videre med tips fra mødre selv som selv har fått erfare hvilke gaver som virkelig kommer til nytte og hvilke som dessverre bare ble liggende.
STAS tipser derfor med å gi noe som gravide og småbarnsforeldre faktisk får god nytte av! Som mødre selv har vi satt sammen tips for hva en gravid, og snart småbarnsmor kan få i gave til sin babyshower!


Et gavekort!
Det er gull verdt og kan brukes på alt hun ønsker i nettbutikken. Det fine er at gavemottakeren selv kan abonnere på det hun og babyen trenger, når de faktisk trenger det! Vi har gode produkter som blant annet babynest eller ammepute fra Easygrow og klespakker med nydelige plagg fra MarMar Copenhagen, Hust&Claire og Joha.

gavekort

Hudpleie til seg selv og/eller babyen.
Alle hudpleieproduktene fra Lykkelig som liten er garantert fri for farlige stoffer. Du finner utvalget her!

Og skal du være 100% sikker på en gave som garantert blir mye brukt, lover vi deg at produktene fra På Stell kommer svært godt til nytte. Flekkfjerneren fra På Stell fjerner typiske flekker som oppstår med bleieuhell eller gulp! De fantastiske produktene enhver småbarnsfamillie bør ha i hus finner du ved å trykke på bildet!

flekkfjerner og sitronvask fra på stell

Universalvask til både hus og klær!
Med en baby i hus er det fort gjort å glemme at den ikke bør utsettes for farlige kjemikaler. Man er likevel opptatt av å ha ting rent rundt babyen, men også tøyet! Sitronvasken er et multimiddel som ikke er skadelig for miljøet og den er også snill mot både hjemmet og babyen! Svært drøy i bruk og lukter himmelsk!

Sist men ikke minst! 
Tilbehør som kommer til nytte når babyen vokser til... og det går som regel litt raskere enn man klarer å forestille seg.

Nydelige produkter som kommer godt til nytte som spisesett fra DoneByDeer, smokkholdere og smekker! Alle produktene ligger nå med redusert pris og er på salg i nettbutikken. Utvalget finner du her eller ved å trykke på bildet.
SKRIV KOMMENTAR

Kommentarene blir vurdert før publisering


Tilbake til toppen