GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 69,- VED KJØP UNDER 399,-

Om STAS

Med STAS får du gleden av å få tilsendt nydelige klespakker med gjenbrukte plagg av anerkjente, bærekraftige merker som MarMar Copenhagen,Hust&Claire og Joha, og kan sitte igjen med god samvittighet for at hver pakke redder kloden litt. Det finnes ingen lettvinte løsninger som gir tilgang til høykvalitets brukte varer.Overforbruk av klær har dessverre blitt en av våre største miljøutfordringer. Men om levetiden på hvert plagg kan øke og alle kan kjøpe mindre klær, kommer vi langt på vei til et mer bærekraftig forbruk. De minste barna vokser fort og sliter mindre på klærne. Det fører med seg store utgifter og mengder med klær å kvitte seg med. Fra nyfødt til 2 år går barnet gjennom hele åtte størrelser! Det fører til at mange ikke har økonomisk mulighet til å handle bærekraftige kvalitetsklær - det vil vi gjøre noe med! 

Med STAS velger du garantert 
DET BESTE FOR BARNET DITT, MENS DU REDDER VERDEN LITT! 

 ●STAS for lommeboken 
Kvalitet til en brøkdel av butikkpris 

 ●STAS for poden 
La poden trives i mykt kvalitetstøy til enhver tid 

 ●STAS for kloden 
Ta vare på kloden ved å unngå unødig bruk og kast 

●STAS for deg 
Spar tid og penger med gratis henting og levering ved din dør 

Hvem er STAS? 
Det hele startet tilbake i 2018/2019. Hege, som er hjernen og hjertet bak STAS kom med ideen da hun så et lignende konsept i Danmark. Hun har jobbet med bærekraft i mange år og sett bomullsproduksjonen i Brasil på nært hold, og kjenner godt til utfordringene som knyttes til klesindustrien, med barnearbeid, vann og kjemikalieforbruk. 

Sammen med Paul, som er forretningsutvikler, siviløkonom og over gjennomsnittet interressert i bærekraft, bestemte de seg for å sette STAS til live. Ikke lang tid etter, ble også Selda med! Hun er en sprudlende person mange kjenner fra TV-bransjen og sosiale medier. Hun er et forbilde for mange, er utdannet fysiker og har de siste årene jobbet som vitenskapsformidler og programleder for NRK. Selda er opptatt av det grønne skiftet og har selv ledet mange konferanser med nettopp det som tema. 

Amanda er daglig leder i STAS har en bachelor i Innovasjon og prosjektledelse. Med tanke på interessen for bærekraft, ble dette forsterket etter hun fikk barn i 2021. Det kom som et sjokk både med tanke på hvor raskt barnet vokste og hva det faktisk koster. Både for lommeboka og for miljø. Sist, men ikke minst Alf. Han har lang erfaring innen merkevarebygging og design og var blant annet med å starte musikkstrømmetjenesten TIDAL, den gang den het Wimp. 

Sammen skal vi i team-stas gjøre det vi kan for å redusere klimagassutslippene klesindustrien drar med seg. Vi ønsker at du som kunde skal få litt bedre samvittighet og skal glede deg over at hver klespakke som leies ut, dytter klesbransjen i riktig retning. Vi har ingenting å skjule og er stolt av vår forretningsmodell, derfor er den transperant. Vi hverken reiser eller kaster mer enn vi må, og samarbeider kun med leverandører som deler vårt verdisyn. Pakken du mottar er i nedbrytbar emballasje, og/eller emballasje som kan brukes på nytt. Klærne er enten nye, eller så gode som nye. De kan være reparert, men vil på ingen som helst måte ligne ett lappeteppe. 

 Skriv gjerne til oss - post@stasforbarn.no 
#stasådele 
Powered by AZEXO Shopify page builder
Tilbake til toppen