GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER 399,-

Om STAS

Med STAS får du gleden av å få tilsendt nydelige klespakker med gjenbrukte plagg av anerkjente, bærekraftige merker som MarMar Copenhagen,Hust&Claire og Joha, og kan sitte igjen med god samvittighet for at hver pakke redder kloden litt. Det finnes ingen lettvinte løsninger som gir tilgang til høykvalitets brukte varer.
Overforbruk av klær har dessverre blitt en av våre største miljøutfordringer. Men om levetiden på hvert plagg kan øke og alle kan kjøpe mindre klær, kommer vi langt på vei til et mer bærekraftig forbruk. De minste barna vokser fort og sliter mindre på klærne. Det fører med seg store utgifter og mengder med klær å kvitte seg med. Fra nyfødt til 2 år går barnet gjennom hele åtte størrelser! Det fører til at mange ikke har økonomisk mulighet til å handle bærekraftige kvalitetsklær - det vil vi gjøre noe med! 

 Med STAS velger du garantert 
 DET BESTE FOR BARNET DITT, MENS DU REDDER VERDEN LITT! 

 Som kunde kan du med god samvittighet glede deg over at hver klespakke dytter klesbransjen i riktig retning. Vi har ingenting å skjule og er stolt av vår forretningsmodell. Derfor er den transparent. Vi verken reiser eller kaster mer enn vi må, og samarbeider kun med leverandører som deler vårt verdisyn. Du mottar pakken i en fullstendig nedbrytbar emballasje, som fraktes gratis til din dør. Vaskemidlene som brukes er vennlige for både poden og kloden, og vi lufttørker alt som lufttørkes kan. 

 Hvem er vi? 
 Team Stas er et komplett sammensatt team med hjerte for det som betyr mest. Selskapet ledes av erfarne forretningsutviklere med spisskompetanse innen økonomi, B2C, markedsføring, bærekraft, merkevarebygging, design og ledelse. Teamet har også bred erfaring med tanke på bærekraft og miljø som kommer godt med i et selskap med bærekraftig bunnlinje. Stas er en delingstjeneste som bidrar til å redusere klesproduksjonens miljøfotavtrykk. 

Hege er hjernen og hjertet bak STAS! 
 Hun har jobbet med bærekraft i matbransjen i mange år og har sett bomullsproduksjonen i Brasil på nært hold. I tillegg kjenner hun godt til utfordringene som knyttes til klesindustrien, med barnearbeid, vann og kjemikalieforbruk. 

Paul har sammen med Hege vært med STAS siden starten. Han er siviløkonom, forretningsutvikler og markedsfører. Paul har også erfaring med abonnementsløsninger i B2C markeder, ledelse og styrearbeid, noe som kommer godt med i STAS. 

Selda er en sprudlende og godt likt kvinne og mange kjenner henne nok fra TV-bransjen og sosiale medier. Hun er et forbilde for mange, er utdannet fysiker og har de siste årene jobbet som vitenskapsformidler og programleder for NRK. Selda er over gjennomsnittet bærekraftsinteressert og opptatt av det grønne skiftet. Selv har hun ledet mange konferanser med nettopp det som tema. 

Alf har lang erfaring innen marketing, merkevarebygging og design. Han har blant annet vært med å starte musikkstrømmetjenesten TIDAL, den gang den het Wimp. TIDAL ble kjøpt opp av Jay Z og Beyonce for noen år siden og har nå blitt etablert i flere land. 

Amanda er daglig leder i STAS har en bachelor i Innovasjon og prosjektledelse. Med tanke på interessen for bærekraft, ble dette forsterket etter hun fikk barn i 2021. Det kom som et sjokk både med tanke på hvor raskt barnet vokste og hva det faktisk koster. Både for lommeboka og for miljø. Under tiden på høgskolen hvor bærekraft og innovasjon var sentrale temaer, ble hun mer bevisst på det store omfanget og de unødvendige kostnadene som klesindustrien drar med seg. 

 Skriv gjerne til oss - post@stasforbarn.no    
Powered by AZEXO Shopify page builder
Tilbake til toppen