GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER KR. 399,- FRAKT KR. 59,- VED KJØP UNDER KR. 399,-

HVORDAN FUNGERER ET STAS-ABONNEMENT 

Med et STAS-abonnement vokser garderoben med poden og du kan velge kvalitet – med god samvittighet.

Med et STAS-abonnement blir det lekende lett å holde garderoben til poden oppdatert og av høy kvalitet – samtidig som du tar vare på kloden den lille skal leve på. Du oppretter enkelt din egen bruker på nettsiden vår og velger en pakke som passer for deg. Noen dager senere leveres pakken gratis hjem til deg. Barnet bruker tøyet som sitt eget. Du mottar nytt tøy for du sender tilbake det du har, og kan når som helst endre eller avbryte ditt abonnement. Det minner vi deg på før neste pakke ankommer. Tøyet returneres gratis og behøver ikke vaskes før retur. Skulle uhellet være ute – tar STAS seg av skaden. Vi reparer plagg som har flere glansdager i sikte, og gjenvinner plagg når nødvendig.

Vi har to ulike abonnement – tilpasset pakke eller skreddersydd pakke.

Tilpasset pakke med 10 plagg. Denne lille godbiten dekker deler av barnets behov for basisplagg. Perfekt for deg som er nysgjerrig på hvor STAS det er å leie tøy!

Tilpasset pakke med 15 plagg. Den gylne middelvei for deg som ønsker en forutsigbar hverdagsgarderobe som vokser med barnet - men fremdeles vil handle litt selv. 

Tilpasset pakke med 20 plagg. Len deg tilbake – her får du tilsendt alt du trenger og det blir lekende lett å holde garderoben komplett!

Sett sammen din egen pakke. Mix og match med god samvittighet! Plukk fritt de plaggene som du ønsker i pakken, 10, 15 eller 20 stykk. 

Tilbake til toppen