GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 69,- VED KJØP UNDER 399,-
HVORDAN FUNGERER ET STAS-ABONNEMENT?

Med et STAS-abonnement vokser garderoben med poden og du kan velge kvalitet – med god samvittighet. 
Gjør det lekende lett å holde garderoben til poden oppdatert og av høy kvalitet – samtidig som du tar vare på kloden den lille skal leve på. 

Du oppretter enkelt din egen bruker på nettsiden vår og velger en pakke som passer for deg. Noen dager senere leveres pakken kostnadsfritt hjem til deg. 

 Barnet bruker tøyet som sitt eget. Du mottar nytt tøy for du sender tilbake det du har, og kan når som helst endre eller avbryte ditt abonnement.
Tøyet returneres gratis og behøver ikke vaskes før retur. Skulle uhellet være ute – tar STAS seg av skaden. Plagg som har flere glansdager i sikte blir reparert og gjenvinnes når nødvendig. 

Du velger mellom to ulike abonnement

Denne lille godbiten dekker deler av barnets behov for basisplagg. Perfekt for deg som er nysgjerrig på hvor STAS det er å leie tøy! Hver pakke inneholder det babyen typisk trenger med et godt og variert innhold av nydelige kvalitetsklær.

Den gylne middelvei for deg som ønsker en forutsigbar hverdagsgarderobe som vokser med barnet - men fremdeles vil handle litt selv. Hver pakke inneholder det barnet typisk trenger. En fin miks av kvalitetstøy for poden!

Øvrige spørsmål du kanskje lurer på finner du her


Powered by AZEXO Shopify page builder
Tilbake til toppen