GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 69,- VED KJØP UNDER 399,-

Sommerferie med småbarn på budsjett!

av Amanda Røsstad-Larsen dato May 31, 2023
Sommerferien står for mange snart for tur, og det er ofte et stort hugg i økonomien. Men, trenger det egentlig være det? Vårt første tips er = senk forventningene og ta tiden til hjelp!
 
Alt du ser på sosiale medier av folk som poster «perfekte» ferier til varmere strøk med glade barn og foreldre, er ikke nødvendigvis det beste for deg, kanskje, kanskje ikke. Senk forventningene dine til hva sommerferien skal inneholde. Spesielt hvis du har spedbarn. Bruk heller denne sommeren til å bli kjent med den nye verdensborgeren og ta livet med ro. Ønsker du dra litt på oppdagelsesferd og ta en mindre reise, finnes det mange gode tips å hente!
 
NORGESFERIE ER UNDERVURDERT! 
Naturen er gratis og det finnes mange flotte steder i Norge å reise til. Her kan du enten velge å bo i telt, campingbil eller campingvogn. Kanskje du kjenner noen som vil leie ut hus eller hytte for noen dager i sommer? Sjekk også ut mulighetene for å låne eller leie ett sted. Den Norske Turistforeningen har hytter og fine turmål du kan sjekke ut.

Eller hva med en storbyferie! Om du kjenner noen som bor i en annen by enn deg er det perfekt tidspunkt å dra på besøk eller muligheter for å låne huset. Kanskje husbytte hadde vært tingen i år?
 
PLANLEGG! 
Planlegg enkle men gode måltider som kan lages, og nyt heller noen bedre og færre middager ute. Her er det mye penger å spare ved litt planlegging!
Om du er på reisefot, biltur eller annen type reising kan det være lurt å ha med niste. En kjølebag med litt snaks og mat, sparer deg for mange hundre kroner, om ikke tusen. Og ikke minst er det jo mye hyggeligere å stoppe ved ett vann og sitte på en krakk i solen, enn å stå utenfor en fullstappa bensinstasjon med alt for høye priser! Ta det som en del av turen!
 
TING Å GJØRE.
Det finnes utallige gratis opplevelser og aktiviteter som passer godt til familier med småbarn! Utnytt muligheten til å ta livet med ro og ikke ha en tidsplan. Finn deg en eller to fine byer du kunne tenkt deg å se, og bruk tiden der. En telttur i nærområdet er undervurdert, billig og ikke minst en av de mest miljøvennlige reisene du kan gjøre.

HJEMMEFERIE?
Man er ofte opptatt av at ferien skal inneholde så mye. Det er fullt mulig å få en fantastisk ferie hjemme også. Finn hvilepulsen og ta dagene som de kommer. Alt for mange går tilbake til hverdagen etter ferie og er mer slitne enn før ferien. Benytt sommeren til å ta ting i et rolig tempo uten for mye planer og ting du skal rekke! Kanskje også den mest miljøvennlige ferien du kan ha.
 
 Hverdagen er for mange fylt med mye aktiviteter, ting man skal gjøre og rekke. Bruk ferien til å finne hvilepulsen, ta dagene som de kommer og finn ut hva som er best for deg og dine. Det er minnene du sitter igjen med, ikke hvor mye ferien kostet!
SKRIV KOMMENTAR

Kommentarene blir vurdert før publisering


Tilbake til toppen