GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 69,- VED KJØP UNDER 399,-

Vi elsker Easygrow

av Amanda Røsstad-Larsen dato August 10, 2023

Hvorfor kvalitet og bærekraft går hånd i hånd

Easygrow er en liten norskeid bedrift som holder til i Trøndelag. Gründermammaene Maria og Elisabeth startet allerede i 2004. De fant ikke det de ønsket på markedet, nemlig en forlengbar, lett og passe varm vognpose. Resultatet ble en patentert vognpose som man enkelt kunne forlenge etterhvert som barnet vokste.
I dag er de fortsatt med, og sammen med easygrow-teamet satser de på miljøvennlige og gode kvalitetsprodukter, designet for skandinaviske forhold.
easygrow 
 

Det er ikke uten grunn at kunder er svært fornøyde med Easygrow vognpose og Easygrow bilstolpose. Easygrow Nord vognpose er kåret til best i test 3 år på rad!

 

Produksjonen
Easygrow sin produksjon foregår på fabrikker i Norge, Estland og Kina, under kontrollerte omgivelser. For at fabrikkene skal følge Easygrow sine retningslinjer for en bærekraftig utvikling, besøkes produksjonsstedene jevnlig. 

Dunen
All dun som brukes i produktene kommer fra ender som brukes i matproduksjon. Den er altså ikke ribbet fra levende fugler og det benyttes kun andedun og fjær. Dunen er også sertifisert av CFDIA (China Down and Feather Industrial Assosiation) som har jevnlige uanmeldte kontroller på fabrikkene.

"Pelsen"
Pelsen som sitter på produktene er ikke ekte, men syntetisk. De fleste av vognposen har også økologisk bomull, og den seneste kolleksjonen har de gått over til å bruke resirkulerte materialer.

Svanemerket
I 2021 fikk Easygrow som først i verden Svanemerket en vognpose. Svanemerket stiller strenge krav før de setter merket sitt på et produkt. I tillegg stilles det krav til hele livssyklusen på et produkt, fra hvor råvarer kommer fra, produksjonen,  arbeidsmiljøet på fabrikken, hvordan materialene blir behandlet, til sluttprodukt og kvalitet. 
Svanemerket er det offisielle miljømerke for Norge og resten av norden.
STAS tror en mer miljøvennlig produksjon og et mer bevisst forbruk er veien å gå. Vi stiller derfor strenge krav til leverandører og samarbeider kun med de som deler vårt verdisyn og verner om både mennesker, dyr og natur. Også tøyet vi leier deg er i naturfiber eller bomull sertifisert OEKO-TEX eller GOTS. Det du finner av ull her sertifisert RWS og sauen har ikke vært gjennom den smertefulle prosessen mulesing. 
Som du sikkert har skjønt, vokser poden i rekordfart! Spesielt de første to årene. Du kan derfor leie mye av det poden trenger, i de korte periodene det faktisk trengs. Du ser hele utvalget fra Easygrow her.
Det er derfor vi sier at garderoben vokser med poden, og du ka velge kvalitet med god samvittighet. Du sparer miljøet for belastningen av barnets vekst. Barnevennlig og miljøvennlig er strengt tatt to sider av samme sak.

Det beste for barnet ditt, mens du redder verden litt. 
STAS
©Easygrow 2023
 
 
SKRIV KOMMENTAR

Kommentarene blir vurdert før publisering


Tilbake til toppen