GRATIS HJEMLEVERING OG RETUR VED KJØP OVER 399,- / FRAKT KR. 69,- VED KJØP UNDER 399,-
HVORDAN FUNGERER ET STAS-ABONNEMENT?
 Med et STAS-abonnement vokser garderoben med poden og du kan velge kvalitet – med god samvittighet. Gjør det lekende lett å holde garderoben til poden oppdatert og av høy kvalitet – samtidig som du tar vare på kloden den lille skal leve på. Du velger klespakke som passer deg og poden din, eller utstyr du ønsker å leie. Du oppretter enkelt din egen bruker på nettsiden vår og legger inn betalingsinformasjon. Noen dager senere leveres pakken kostnadsfritt hjem til deg. 

 Klespakker fungerer slik 
Når du abonnerer på en klespakke blir ditt kort eller konto trukket 1gang per måned, frem til du sier opp ditt abonnement. Barnet bruker tøyet som sitt eget. Når tøyet er for lite, kan du enten gå inn på din side å endre pakke ved å avslutte det du har og legge inn en ny størrelse, eller send oss en mail så hjelper vi deg. Du mottar nytt tøy før du sender tilbake det du har, og kan når som helst endre eller avbryte ditt abonnement.Tøyet returneres gratis og behøver ikke vaskes før retur. Skulle uhellet være ute – tar STAS seg av skaden. Plagg som har flere glansdager i sikte blir reparert og gjenvinnes når nødvendig. Alt om levering og retur finner du her.

 Du velger mellom to ulike abonnement 
 Tilpasset pakke med 10 plagg 
Denne lille godbiten dekker deler av barnets behov for basisplagg. Perfekt for deg som er nysgjerrig på hvor STAS det er å leie tøy! Hver pakke inneholder det babyen typisk trenger med et godt og variert innhold av nydelige kvalitetsklær. 

Tilpasset pakke med 15 plagg 
Den gylne middelvei for deg som ønsker en forutsigbar hverdagsgarderobe som vokser med barnet - men fremdeles vil handle litt selv. Hver pakke inneholder det barnet typisk trenger. En fin miks av kvalitetstøy for poden! 

Abonnement på utstyr 
 Fungerer på samme måte som med klespakker. Du velger utstyret du vil leie, legger i handlekurv, oppretter en bruker og varen blir sendt til deg innen få virkedager. Din konto blir belastet 1 gang per måned helt til du avslutter ditt abonnement. 

 Øvrige spørsmål du kanskje lurer på finner du her
Powered by AZEXO Shopify page builder
Tilbake til toppen